Top 5 populairste konijnen namen

Een konijn en nu?

Ben je langs het dierenasiel geweest en heb je een lief konijntje uitgezocht die met jou mee naar huis mag? Heeft het konijn van je beste vriendin een nestje gekregen en mag jij een klein konijntje mee naar huis nemen? Hoe je aan jouw konijn bent gekomen maakt eigenlijk niet zoveel uit, veel belangrijker is: het vinden van een leuke en passende konijnen naam voor het nieuwste lid van jouw familie. Wellicht kunnen de 2 volgende ‘top 5 konijnen namen’ je hier een handje bij helpen.

De populairste konijnen namen

Er zijn een hele hoop leuke namen die veel gebruikt worden door konijnenliefhebbers. Om het makkelijker voor je te maken hebben we een top 5 gemaakt van de meest gebruikte konijnen namen:

1. Stampertje
2. Fluffy
3. Pluisje
4. Nijntje
5. Flappie

Onze favoriete konijnen namen

Als een van deze namen jou aanspreekt en goed bij jouw konijn past, is het altijd een goede keuze! Staat de juiste naam voor jouw nieuwe konijntje niet in de bovenstaande top 5 van populairste konijnen namen? Misschien heb je in de volgende top 5 dan wat meer geluk. In het volgende rijtje vind je de top 5 van onze favoriete konijnen namen:

1. Koko
2. Luna
3. Olly
4. Noedie
5. Kiwi

Wij hopen dat je een leuke en passende naam hebt kunnen vinden tussen de namen uit deze twee ‘top 5 konijnen namen’. Heb je nog niet gevonden wat je zocht? Dan kun je natuurlijk altijd even verder zoeken op onze website. Je vind hier namelijk nog veel meer leuke konijnen namen!

Succes met jouw zoektocht!


One thought on “Top 5 populairste konijnen namen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *