De top 10 konijnen namen voor mannetjes konijnen

Mannetjes konijnen

Een tijdje terug hebben wij op 1001konijnennamen.nl al een leuke lijst met namen voor vrouwtjes konijnen gemaakt. Nu is het tijd voor de top 10 konijnen namen voor mannetjes konijnen! Er zijn ontzettend veel namen om uit te kiezen en soms zie je door de bomen het bos even niet meer. Wij willen graag het kiezen wat makkelijker voor je maken. Vandaar dat we zo nu en dan een aparte lijst met konijnen namen maken, zoals nu dus deze top 10 specifiek voor mannetjes konijnen.

Sommige namen passen goed bij voedsters, sommige goed bij rammelaars en een aantal namen kunnen prima bij zowel voedsters als rammelaars. In dit artikel richten we ons op namen voor mannetjes konijnen. We hopen dat er een leuke naam tussen staat voor jouw nijntje!🐰😄

De top 10 konijnen namen voor mannetjes konijnen

  1. Zoef
  2. Turbo
  3. Binky
  4. Puk
  5. Snuffel
  6. Ukkie
  7. Boef
  8. Bumper
  9. Kiwi
  10. Flip

Nog veel meer leuke konijnen namen

De bovenstaande tien namen zijn super leuk maar het kan zijn dat de juiste naam voor jouw rammelaar er niet tussen zit. Gelukkig hebben we nog een hele hoop andere leuke konijnen namen op onze website staan! De namen die op de letterpagina’s staan zijn gemengd. Sommige namen passen goed bij mannetjes konijnen en andere weer bij vrouwtjes. Ook hebben we namen die voor allebei goed kunnen! Vervolg je zoektocht bijvoorbeeld op de pagina met konijnen namen met de letter A. (:

Overige informatie over konijnen

Naast konijnen namen, hebben wij ook andere handige informatie over konijnen. Het is bijvoorbeeld erg handig om te weten hoe oud konijnen kunnen worden.  Of ook een erg belangrijke: wat eten konijnen? Je bent altijd welkom om lekker rond te snuffelen op onze website. (:

Heb je goede tips voor nieuwe artikelen of weet jij nog super leuke konijnen namen? Je mag altijd een berichtje voor ons achterlaten met op of aanmerkingen!🐰❤