Zou jij jouw konijntje zo noemen? Grappige konijnen namen

Pantoffel konijn

Sinds het bestaan van 1001konijnennamen hebben wij een hoop konijnennamen toegestuurd gekregen van onze bezoekers. In 2017 hebben wij een top 5 konijnen namen gemaakt met daarin de populairste konijnennamen. Inmiddels zijn we druk bezig met het verzamelen van leuke namen om ook in 2018 een top 5 te kunnen maken!

Tijdens ons contact met konijnen opvangen, konijnen liefhebbers, stichtingen en onze trouwe lezers, kwamen wij een aantal opmerkelijke/grappige konijnen namen tegen. We kunnen het niet laten om deze gekke namen alvast met jullie te delen!

Gekke namen voor je konijn(en)

Zoals gezegd willen we deze grappige konijnen namen maaral te graag met je delen. Dit zijn een aantal van de leukste die wij zijn tegen gekomen het afgelopen jaar

1. Kliko

Kliko vinden wij een originele en grappige konijnen naam. De eigenaar van Kliko heeft zijn konijntje deze naam gegeven omdat hij zoveel eet! Herkenbaar bij jouw nijntje? Dan is Kliko wellicht een erg geschikte naam! 😉

Wortels

2. Pantoffeltje

Er is niet veel nodig of dit nijntje schiet uit zijn slof! Er zijn een hoop schattige en vrolijke konijntjes. Maar er zijn zeker ook genoeg konijntjes die wat knorrig zijn. Heeft jouw nijn wel eens last van een (ochtend) humeur? Dan zou Pantoffeltje een grappige/passende naam kunnen zijn voor jouw knorrepot.

Pantoffel konijn

3. Columbus

Een naam voor de echte ontdekkingsreizigers onder de konijnen. Deze naam kwamen wij tegen bij iemand die haar konijntje steeds kwijt was in de tuin. Al vanaf toen hij klein was, was hij telkens weer in een andere uithoek van de tuin/huis te vinden. Omdat hij zo avontuurlijk was, heeft haar konijnen mama hem Columbus genoemd! Is jouw konijn erg nieuwsgierig? Dan is het een echte Columbus. 😉

Colombus - 1001konijnennamen

4. Swieber

Swieber is het boefje uit de kinderserie Dora de Explorer. Een brutaal en grappig vosje dat het niet kan laten om stiekem de spulletjes van Dora te pakken. Deze naam past dan ook echt bij een lekker brutaal konijntje. Eentje die zomaar jouw stukje appel komt opeisen terwijl je op de bank zit, of die stiekem aan de poot van je houten tafel knaagt als je even niet oplet!

Swieber

 

5. Muffin

De naam Muffin hebben wij van een opvangcentrum. Dit konijntje was gek op snoepen maar ook heel erg lief. Zij hebben dit konijntje daarom Muffin genoemd. Wij vonden dit een leuke konijnen naam om ook met jullie te delen.

 

Muffin Cake - Muffin is een konijnennaam

 

6. Simba

Simba is natuurlijk bekend van de Leeuwenkoning. Niet echt een konijnennaam dus zou je zeggen. Maar wij hebben thuis een leeuwenkop, dit is een konijn ras. Ons nijntje heet Frits, maar wij hebben destijds Simba wel overwogen als naam. Wij vonden dit zelf namelijk een super grappige naam voor een Leeuwenkop konijntje. Al helemaal als het konijntje in ongeveer dezelfde kleur zou zijn als een leeuw! Omdat ons leeuwenkopje grijs met wit (en af en toe een beetje knorrig) is, hebben we toch uiteindelijk voor de naam Frits gekozen (ook best een grappige konijnennaam, toch?!)

Simba.

 

Heb jij een leuke, orginele, grappige, of gewoon een andere konijnennaam die nog ontbreekt op onze website? Deel die dan in de reacties hieronder of via onze Facebook Pagina Konijnen namen“.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.